Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε?

Εισαγωγέας, Διανομέας

ONLINESHOP SRL, που ιδρύθηκε το  2004, είναι ένας σημαντικός κατασκευαστής σε μια αγορά με υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, αναπτύσσει και υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις και παρέχει εξειδικευμένη βοήθεια στους πελάτες. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της ραδιοεπικοινωνίας, της επιτήρησης και των ηλεκτρονικών συσκευών αυτοκινήτων CB, οι οποίες περιλαμβάνουν: τεχνικές συμβουλές, συναρμολόγηση, εγκατάσταση και συντήρηση, υπηρεσίες εγγύησης και μετά τη εγγύηση.

  

Η προσφορά μας

Εύρος προϊόντων
Καθώς οι απαιτήσεις της σύγχρονης καταναλωτικής αύξησης, η γκάμα των προϊόντων μας διαρκώς διαφοροποιείται με ποιοτικά, πολυλειτουργικά, ανθεκτικά, αποδοτικά και οικολογικά συμβατά προϊόντα, προσβάσιμα από πλευράς κόστους. Η γκάμα των προϊόντων μας με τα σήματα PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht και  περιλαμβάνει ραδιοφωνικούς σταθμούς CB και PMR, συστήματα επιτήρησης και συναγερμού, καθώς και ηλεκτρονικά αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας, αν και μεσαίου μεγέθους, είναι σε θέση να προσαρμοστεί γρήγορα στο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις απαιτήσεις της αγοράς, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για ιδιώτες πελάτες όσο και για μεγάλους διανομείς στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Στρατηγικές και εξέλιξη
Η ONLINESHOP SRL, σήμερα με ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 1000 προϊόντων, εισέρχεται στην αγορά διανομής με ραδιοφωνικούς σταθμούς CB το 2004, είναι ακόμη ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του φαινομένου CB στη Ρουμανία. Το 2006, έγινε ο μόνος εγκεκριμένος εισαγωγέας προϊόντων Midland στη Ρουμανία. Παράλληλα με τη διαδικασία ανάπτυξης και επέκτασης της γκάμας προϊόντων, πραγματοποιήθηκε η επωνυμία της εταιρίας, το 2009 υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε το σήμα PNI στο επίπεδο των προϊόντων στον ραδιοφωνικό σταθμό CB και την κεραία. Έξι χρόνια αργότερα, ένα νέο όνομα, SilverCloud, γεννήθηκε, διευρύνοντας έτσι τη σειρά προϊόντων μας. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας έχει επενδύσει στην εισαγωγή προϊόντων από ραδιοφωνικούς σταθμούς CB και PMR σε συστήματα ασφαλείας, ηλεκτρονικά αυτοκινήτων και φωτιστικά LED τεχνολογίας.

 

Μέσω μιας επένδυσης που μελετάται και αναλύεται επί του παρόντος, στοχεύουμε στην επέκταση της γραμμής παραγωγής, στην αύξηση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας. Η στρατηγική που έχει αντιμετωπιστεί τα τελευταία χρόνια έχει λειτουργήσει, φθάνοντας έτσι το 2018 σε κύκλο εργασιών 36.318.152 λέι Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε εισαγωγές, εκσυγχρονισμό, εργαζόμενους, ανάπτυξη και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ηλεκτρονικό εμπόριο. 100% των προϊόντων που παράγονται ή εισάγονται από εμάς μπορείτε να τα αγοράσετε στη διεύθυνση www.mo.ro ή www.b2b.mo.ro (για τους διανομείς) όπου έχετε γρήγορη πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, αποθέματα και προωθήσεις.
Η ετήσια ανάπτυξη της εταιρείας μας αντανακλάται και σε μια σειρά βραβείων. Αναφέρουμε μόνο:
Η πρώτη θέση στην κορυφή των εταιρειών 2018
Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε κορυφαίος εισαγωγέας στην ευρωπαϊκή αγορά, αναγνωρισμένος για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες του και για την ανθεκτικότητα των σχέσεων που έχουν συναφθεί με τους εταίρους.

 

Υπηρεσίες

Υπηρεσία και τεχνική βοήθεια
Η ONLINESHOP SRL επικεντρώνει τη δραστηριότητά της σε τρεις κατευθύνσεις: εισαγωγή, εμπόριο, υπηρεσίες. Το τμήμα υπηρεσιών μας εξασφαλίζει μέσω των νέων μηχανικών της δυναμικές και ευέλικτες υπηρεσίες εγκατάστασης, εγκατάστασης, διάγνωσης, επισκευής και συντήρησης όλων των προϊόντων που διατίθενται από εμάς. Εκτελούμε τα διαγνωστικά σε λιγότερο από 48 ώρες και ταχεία επισκευή για οποιοδήποτε μοντέλο ραδιοφώνου CB. Κάθε προϊόν που επισκευάζεται από την υπηρεσία μας έχει εγγύηση 90 ημερών για επισκευή. Οι πελάτες μας μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του αιτήματος παροχής υπηρεσιών.
Έτσι, αναπτύξαμε ένα πολύπλοκο σύστημα που αποστέλλει στον πελάτη ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του προϊόντος σε λειτουργία (άφιξη, παραλαβή από έναν μηχανικό σέρβις, κατάσταση επισκευής, αποστολή). Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας. Πίσω από την ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι μια ολόκληρη ομάδα, με πολλές δεξιότητες και εξειδίκευση, από μηχανικούς, οικονομολόγους και προγραμματιστές.

 

Η επιτυχία μας οφείλεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό δεξιοτήτων, στο καλά καταρτισμένο προσωπικό των προϊόντων, στο ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, μερικά από τα οποία διανέμονται αποκλειστικά, στην εμπειρία και στην ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες της αγοράς

 

Επικοινωνία και γενικές πληροφορίες

 

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Εταιρική έδρα: Strada Olteniei, nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Σημείο Εργασίας: Strada Olteniei nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Ωράριο εργασίας: L - V: 8:00 - 16:00

Κινητό: 0724.517.984
Σταθερό τηλ.: 0333.401.142
Φαξ: 0333.401.141
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα : www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
ΑΦΜ.: RO16306031
Αρ. Εγγρ,. Μητρωου: J27/513/2004

 

ONLINESHOP SRL αποθήκη